O nama

Preduzeće GMT d.o.o. je osnovano 2018. godine sa sedištem u Beogradu.

Osnovna ideja je da se okupi tim profesionalnih ljudi građevinske struke sa ciljem da se obrazuje efikasna organizacija za izvođenje radova na izgradnji građevinskih objekata. Takođe, cilj je da se timskim radom postigne najviši kvalitet.

Osnovna delatnost preduzeća je izvođenje građevinskih objekata niskogradnje, hidrotehničkih i geotehničkih konstrukcija, specijalnih vrsta fundiranja, zaštiti temeljnih jama i sanacija objekata. Posebno treba istaći praćenje i uvođenje novih tehnologija u oblasti geotehnike, a prema najvišim standardima u svetu.

Stručni kadar preduzeća GMT poseduje veliko iskustvo u izgradnji najsloženijih objekata iz svih oblasti građevinarstva, kao i poznavanje procedura i standarda koji se koriste laboratorijskom ispitivanju materijala i kontroli kvaliteta.

Preduzeće raspolaže sa kompletnom novom najmodernijom opremom i mašinama za izradu specijalnih vrsta dubokog fundiranja / bušeni šipovi, dijafragme, CFA, JET Grouting/.

Geomehanički tim

Hvala Vam na poseti našoj internet stranici. Možete nas kontaktirati putem elektronske pošte i mi ćemo se potruditi da Vam odgovorimo u najkraćem roku. Takođe možete nas kontaktirati putem telefona ili nas zapratiti na nekoj društvenoj mreži.

Bulevar Zorana Đinđića 89
Beograd, Srbija 11000

office@gmtim.rs

+381 11 618 36 49

Vaša poruka je poslata. Hvala Vam!